Kerstconcert Arch Luit in Franz Pfanner Huis

Op zondag 18 december om 11.30 uur vindt het Kerstconcert van en door Mannenkoor Arch Luit uit Arcen plaats in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink Arcen. Het concert wordt verzorgd samen met gemengd koor Voix Là uit Beugen en Vincent Oostenbrink (panfluitsolo). Zij brengen met veelal bekende à capella gezongen en instrumentale kersttraditionals uit vele landen de bezoekers in de sfeer van de naderende Kerst. U bent van harte welkom.

lavoixVoix Là is een gemengd koor met 20 leden en heeft Beugen sinds het oprichtingsjaar 2005 als thuisbasis. Het onderscheidt zich van andere koren door het repertoire, dat veel genres bevat en heel wat tijden overbrugt. Wilbert Friederichs uit Oosterbeek is sinds 2011 koorleider van Voix Là en is tevens zanger, tekstschrijver en componist.

Mannenkoor Arch Luit is in 1984 opgericht en bestaat uit 22 ervaren zangers. Het koor is bekend om de warme koorklank en het dynamisch zingen. Dirigent Vincent Oostenbrink uit Panningen begeleidt Arch Luit. Vincent speelt tijdens het kerstconcert ook enkele solowerken op de panfluit.

De entree bedraagt € 10,-. Reserveren is mogelijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of tel. 06-158 856 03.

Download de folder
Download het programma