Limburgse Koordagen en Kinderkorenfestival 2015

In het weekend van 9, 10 en 11 oktober 2015 zijn alle zangkoren uit de provincie Limburg weer van harte welkom bij de Limburgse Koordagen in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Koren, individuele zangers, dirigenten en zangliefhebbers komen dan bij elkaar voor de tweede editie van de Limburgse Koordagen.

Limburgse Koordagen Kinderkorenfestival 2015Tijdens dit Limburgse koorfestival vinden concerten plaats van koren van diverse pluimage, kunnen zangers en koren workshops volgen en worden topprestaties gehuldigd. Het evenement wordt georganiseerd door de VNK-Limburg i.s.m. het Huis voor de Kunsten Limburg. Zie voor meer informatie de brief die de Limburgse koren onlangs hebben ontvangen.

Kinderkorenfestival
Het Limburgs Kinderkorenfestival vindt in 2015 voor het eerst plaats tijdens de Limburgse Koordagen op zondag 11 oktober 2015 in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Er zal tijdens dit festival ook een blok voor de jeugdkoren worden ingepland. De organisatie blijft in vertrouwde handen van Vocaal Ensemble Genti. Noteer de datum alvast in uw agenda! Klik hier voor een sfeerimpressie van het Limburgs Kinderkorenfestival van dit jaar. (Bron: HKLimburg)